

2024 IPAC Conference Schedule-at-a-Glance

NOPSI - New Orleans, LA

As of April 26, 2024

NOTE: Schedule Will be Updated as New Information is Available

Sunday, July 28, 2024					
8:00 a.m.	Registration Open				
8:30 a.m 10:00 a.m.	Pre-Conference Workshops				
10:00 a.m.	Break - Refreshments & Visit Exhibitors				
10:30 a.m 12:00 p.m.	Pre-Conference Workshops				
12:00 p.m 1:30 p.m.	Lunch Break (Lunch on Your Own) & Exhibitor Hall Open for Set-up				
1:30 p.m 3:00 p.m.	Pre-Conference Workshops				
3:00 p.m.	Break - Refreshments & Visit Exhibitors				
3:30 p.m 5:00 p.m.	Pre-Conference Workshops				
5:00 p.m.	Registration Closed				
6:00p.m 8:00 p.m.	President's Reception (NOPSI Hotel)				
9:00p.m 11:00 p.m.	Hospitality Suite				

Monday, July 29	, 2024								
7:30 a.m 8:30 a.m.	Registration Open, Continental Brea	akfast, Visit Exhibitors							
8:30 a.m.	Welcome, Opening Remarks, & Ben	nis Award Presentation							
9:00 a.m 10:00 a.m.	Keynote Speaker								
10:00 a.m.	Break - Refreshments & Visit Exhibitors								
	Dryades Ballroom - Talent Analytics Track	Carondelet	Poydras	Freret	Magazine	Desire (IPAC OFFICE)			
10:30 a.m.	(60 min) Invited Speakers	Concurrent Session (45 mins)		Consumer Consist (Consist)					
11:00 a.m.	(60 min) invited speakers		Concurrent Session (60 mins)	Concurrent Session (60 mins)	Concurrent Session (90 mins)	IPAC OFFICE / Lost and Found			
11:15 a.m.									
11:30 a.m.	Networking Space	Concurrent Session (45 mins)	Concurrent Session (30 mins)	Concurrent Session (30 mins)					
12:00 p.m 1:30 p.m.	Lunch Break (Lunch on Your Own)	1		1	•				
	Dryades Ballroom - Talent Analytics Track	Carondelet	Poydras	Freret	Magazine	Desire (IPAC OFFICE)			
1:30 p.m.	(60 min) Invited Speakers Networking Space	Concurrent Session (45 mins)	Concurrent Session (60 mins)	Concurrent Session (45 mins)					
2:00 p.m.			concurrent session (oo mins)	115)	Concurrent Session (90 mins)	IPAC OFFICE / Lost and Found			
2:15 p.m.									
2:30 p.m.		Concurrent Session (45 mins)	Concurrent Session (30 mins)	Concurrent Session (45 mins)					
3:00 p.m.	Break - Refreshments & Visit Exhibi	tors			•				
3 30									

 3:30 p.m.
 BPBA - Referentieties of visit Cambridges

 3:30 p.m.
 4:30 p.m.

 4:30 p.m.
 Fill of the speaker

 6:00 p.m.
 8:00 p.m.

 9:00 p.m.
 Social Event for Attendees

 9:00 p.m.
 Hospitality Suite

 Tuesday, July 30, 2024

 7:30 a.m. - 8:30 a.m.
 Registration Open, Continental Breakfast, Visit Exhibitors

 Occurrent Promotion In Accessment Award & St
 8:30 a.m. Opening Remarks, Innovations in Assessment Award & Student Paper Award Presentations 9:00 a.m. - 10:00 a.m. Keynote Speaker Break - Refreshments & Visit Exhibitors 10:00 a.m. Dryades Ballroom -Talent Analytics Track Carondelet Desire (IPAC OFFICE) Poydras Magazine Freret 10:30 a.m. Concurrent Session (45 mins) Award Presentation - Innovations Award (45 mins) (60 min) Invited Speakers Concurrent Session (60 mins) 11:00 a.m. Concurrent Session (90 mins) IPAC OFFICE / Lost and Found 11:15 a.m. Concurrent Session (45 mins) Award Presentation - Student Paper (30 mins) 11:30 a.m. Networking Space Concurrent Session (30 mins) 12:00 p.m. - 1:30 p.m. Lunch Break (Lunch on Your Own) Dryades Ballroom - To Analytics Track Desire (IPAC OFFICE) Carondelet Poydras Freret Magazine 1:30 p.m. Concurrent Session (45 mins) Concurrent Session (45 mins) (60 min) Invited Speakers Concurrent Session (60 mins) 2:00 p.m. IPAC OFFICE / Lost and Found Concurrent Session (90 mins) 2:15 p.m. Concurrent Session (45 mins) Concurrent Session (45 mins) 2:30 p.m. Networking Space Concurrent Session (30 mins) 3:00 p.m. Break - Refreshments & Visit Exhibitors
 330 p.m.
 4:30 p.m.
 Keynote Speaker

 4:30 p.m.
 Closing Remarks (and Registration Closics)

 5:00 p.m.
 6:00 p.m.
 Sood Reveal Networking and Cocktail Hour

 9:00 p.m.
 11:00 p.m.
 Hospitality Suite
 Closing Remarks (and Registration Closed)

Wednesday, July	Wednesday, July 31, 2024									
7:30 a.m 8:30 a.m. Continental Breakfast (and Registration Closed)										
	Dryades Ballroom - Talent Analytics Track	Carondelet	Poydras	Freret	Magazine	Desire (IPAC OFFICE)				
8:30 a.m.	(30 mins) Student Poster Session	Concurrent Session (60 mins)								
9:00 a.m.	(60 min) Invited Speakers		Concurrent Session (60 mins)	Concurrent Session (90 mins)	Concurrent Session (90 mins)					
9:30 a.m.		Concurrent Session (60 mins)				IPAC OFFICE / Lost and Found				
10:00 a.m.	Networking Space									
10:30 a.m.	Break - Refreshments									
11:00 a.m.	Keynote Speaker									
12:00 p.m.	Closing Remarks & Conclusion of Conference									